Machiaje in tonuri roz-piersica

Roz piersica pentru zile ploioase

Primavara asta a fost cam zanatica, cand cu soare, cand cu nori, cu ploi mititele sau maricele, ca cea de ieri, cand a tunat atat de tare, ca am sarit de pe canapea direct in mijlocul camerei, hahah. Cam frig pentru perioada asta, desi, trebuie sa recunosc, mie-mi place tare mult. Dar cum majoritatea fetelor prefera caldura, m-am gandit sa le “incalzesc” putin cu 3 propuneri de machiaj. ┬áMachiaje in tonuri roz-piersica, cu contur diferit al ochilor, dupa preferinta :)

Am trei fete frumusele foc, blonda, bruneta si satena, de varste diferite.

Pentru Gabriela, superba satena, am ales un machiaj cu pliul conturat usor si buze mate. Gene false lungi, din par natural pe pleoapa superioara, dar si cateva smocuri pe pleoapa inferioara. Tot pe pleoapa inferioara, glittere roz! Iubesc glitterele!

Pentru frumoasa mea prietena Carmen, bruneta de la mijloc, am ales un machiaj delicat, in tonuri mate, cu pliul rozaliu, cat sa-i accentueze ochii verzi. Dar ochiul l-am conturat cu negru gri, pentru ca de obicei prefera acest gen de contur. Fata luminoasa si ruj piersica rozalie.

La final, inca o frumusica cu par blond, Paula. Ea a preferat un machiaj cu linie de tus moderna, mai lunga si bine definita, cu pliul mai inchis la culoare. Pentru pleoape mobila, tot tonuri de roz, piersica si accente aurii. Rujul un roz piersica neon.

Cam atat, mai jos fetelor. O saptamana insorita, fete dragi! Pupici voua! :*

machiaj cu ruj mat si glittere

Ruj mat piersica si glittere roz

Gene false lungi pe ambele pleoape

Gene false banda pe pleoapa superioara si gene false smocuri pe pleoapa inferioara

Tinuri mate roz pentru machiajul pleoapelor

Culori mate pentru machiajul pleopelor si ruj piersica usor sidefat

Gene false de lungime medie si ruj usor sidefat

Machiaj in culori mate roz pentru pleoape si ruj piersica sidefat

Eyeliner lung negru si culori mate si sidefate roz si piersica

Machiaj cu gene false lungi si eyeliner negru

Machiaj in tonuri roz-piersica, neon

Machiaj cu ruj roz-piersica neon