Machiaj de mireasa pentru Ana-Maria

Machiajul de mireasa al frumoasei Ana Maria

Machiaj de mireasa cu ruj rosu aprins

Machiaj profesional de mireasa in tendinte, foto before and after

Una dintre miresele din saptamanile trecute, Ana Maria, a vrut un machiaj modern, cu modelare/iluminare puternica si ruj rosu… “instagram like” , cum le zic eu :)
Dar ne-am pus de acord asupra sprancenelor, pe care i le-am lasat naturale, desenate frumos, pe forma lor naturala si am sarit peste sprancenele “drag queen”.

Paranteza lunguta:
Incerc sa sar peste ele-sprancenele cu pricina, de cate ori am ocazia, va rog rog sa ma credeti, hahaha, pentru ca nu pricep de ce o fata/femeie cu sprancene frumoase si le-ar jumuli ca sa poata apoi sa le deseneze fix cum face un barbat care se imbraca in haine de femeie, rochii cu glittere si alte sclipiciuri pentru spectacole cu travestiti. Nu ma intelegeti gresit, iubesc machiajele alea, mi se par spectaculoase, mai ales daca sunt bine realizate ( un film special, dramatic si emotional este Kinky Boots (2005) , cu un tip care face o linie de incaltaminte pentru “drag queens” . Veti vedea acolo cam ce inseamna transformarea respectiva , dar si drama pe care o traieste personalul drag queen din film. Va recomand, daca tot suntem la capitolul acesta si “Birdcage” (1996) , cu Gene Hackman, Nathan Lane si regretatul Robin William.)
Ca sa fim total onesti, tot acest machiaj cu modelare excesiva, tenul foarte incarcat-da fetelor, aceste machiaje care arata super in poze, dar in realitate se vede un strat gros de fond de ten, foarte pudrat,linii foarte puternice inchise la culoare-conturul respectiv, nimic natural… sunt fix machiajele acestor drag queen. Aceasta este inspiratia ultimilor 2 ani, mai ales ultimul an, barbatii care se transforma in femei.
Bravo noua fetelor!
drag_queen_makeup

drag_queen_makeup2

Bun, fetele de mai sus sunt barbati , “drag queen” si cele de mai jost sunt blogarite/vlogarite care se straduiesc din rasputeri sa-i imite :))

instagram_like_1

instagram_like2

instagram_like3

Trebuie sa spun ca pozele fetelor de mai sus (toate, si fete si baieti) sunt foarte frumoase,  arata foarte bine, n-am ce comenta. Numai ca mie personal mi se pare ca acelasi tip de spranceana si de modelare, pe 1 milion juma de fete inseamna depersonalizare. Si mi se pare ca fiecare fata/femeie ar trebui sa fie speciala, cu frumusetea ei, pe care sa si-o puna in valoare printr-un machiaj numai al ei. Cand fetele mi-au cerut astfel de machiaj, l-am facut , dar tot am adaugat ceva in plus, ca sa le diferentiez de celelalte uniforme :P , pastrand linia dorita a machiajului :)

Am incheiat paranteza lunguta si trec usurel  la mireasa Ana Maria.

Daca folosesti produse cu pigmentare mare, se poate realiza un machiaj asemanator, cu straturi fine de fond de ten,bine “blenduite” astfel incat sa nu para nenatural in “real life” :) Si daca incerci sa pastrezi o modelare de bun simt si sprancene naturale, poti sa fi o mireasa adorabila, cum a fost frumoasa Ana Maria, la nunta ei, in tendinte care se cer pe instagram (sic!) , dar doar punand accent pe trasaturile ei frumoase, naturale.
Pentru ea am folosit tonuri neutre pt machiajul ochilor si ruj rosu aprins-care arata foarte bine in foto si film, linie fina de tus si gene false medii, din par natural.
Va las cu pozele, am cules vreo 2 si de pe facebook, ca s-o vedeti impreuna cu ginerele ei. Casa de piatra, draga Ana Maria!

Ruj rosu aprins pentru mireasa Ana Maria

Machiaj de mireasa in tonuri neutre, cu ruj rosu aprins, tus negru si gene false din par natural

Machiaj de nuta, cu gene false din par natural

Machiaj profesional de mireasa cu gene false bogate, de lungime medie, din par natural

Machiaj profesional mireasa

Machiaj de mireasa in tendinte pentru Ana Maria. Casa de piatra, Ana Maria!

ana_maria_fb_1

ana_maria_fb_2

ana_maria_fb_3