Machiaj de teatru pentru Catalina

Machiaj de teatru pentru Catalina

Astazi a fost o zi speciala pentru mine, am facut un tip de machiaj care-mi place la nebunie! Cel de teatru!
Prietena mea Catalina, o foarte talentata jurnalista a descoperit de ceva timp ca una dintre dintre pasiunile sale teatrul, a adus-o chiar… pe scena.Astfel trecand de la statutul de cititor sau spectator la cel de actor amator.
Amator, dupa cum spune ea, in acest moment, dar nu se stie niciodata cum se schimba lucrurile in vietile noastre, nu-i asa…?

Dar revin la ziua de astazi. Catalina a jucat in piesa “Angajare de clovn”, de Matei Vişniec. In aceasta tragicomedie, ea are rolul unui clovn ce are un interviu pentru o slujba. Un clovn curatel si cochet. Cum piesa nu cerea machiajul de clovn, ce pacat, am o trusulica fix pentru asa ceva, am ales sa-i fac un machiaj puternic, ca pentru cineva care este invatat cu machiajul de scena. Cu ochii foarte mari si buze rosii, fata mata, si asa mai departe.

Oricum, Catalina, pe care o mai stiti de pe FB, cu Realitatea Giurgiuveana a fost tare draguta si mi-a sugerat sa facem si foto inainte de machiaj , pentru a vedea ce schimbare este dupa ce ti se face un machiaj de teatru. Care evident este mai puternic decat un machiaj de seara.

Mai jos sunt fotografiile cu frumoasa Catalina. Pupici voua! :*

before_and_after_catalina
catalina1catalina3catalina2