1980s Rock Makeup Style

1980S ROCK MAKEUP STYLE FOR ROXANA

Joan Jett
Salu’, salu’, prima data pe 2015 si LA MULTI ANI ! Un an frumos ca voi, cu sanatate si bucurii va doresc! :* :* :*
Pentru inceput, am ales pentru voi o piesa pe care nu cred ca a ratat-o cineva, ca sa intrati in atmosfera anilor 80…

O sa incep 2015 cu un machiaj drag mie, un machiaj smokey rock sau…smokey punk sau…smokey gotic. Se cam aseamana machiajele acestea, cu mici variatiuni la fiecare in parte.
La machiajul rock, daca ma refer la cel din anii 80, mai merge si cate un accesoriu gen ace prin sprancene si bilute in nas; sau la cel punk, parul colorat si zbarlit intr-o creasta, iar la cel gotic…ia fata si fa-i poza noaptea in vreo padure, cu luna plina daca se poate si ceva sclipiri prin parul lung si fluturand, o lacrima sau doua si gata!
Mi-ar fi placut sa-i fac Roxanei-subiectul meu de azi, poze prin padure, da’ iarna e penurie de …licurici si nici nu era luna plina! Ok, de fapt mi-e cam frica sa zburd prin padure noaptea, hahaha, in plus, era proiectul Craciunita, cu braduti si globulete…
Nu am pastrat decat o poza cu bradutul, dar macar are accesorii rock :)) Bradutul!

Roxana, iubita si draga mea nepoata, desi e nascuta in anii 90, adora muzica din anii 80 (si tunsoarea cu pricina, norocul meu ca nu ne-am chinuit la coafura) si muzica rock in general. Dar mai ales un subgen al rockului progresiv, rockul simfonic(yap, eu am invatat-o :)) ) . Deci d-aia imi pare rau ca n-am pozat-o prin padurea seculara, dar cateva poze cu par fluturand, pe fundal negru tot i-am facut! Asa, ca sa fie pozele cu un aer gotic sau ma rog, potrivit pentru… symphonic rock style makeup :)
Am cam amestecat eu stilurile de rock si decadele in postare, dar nu conteaza si nici nu amplific partea asta, conteaza doar ca machiajul smokey merge la toate, cu variatii, cum ziceam .
Dar ar fi o idee buna sa scrie niste articole stufoase legate de subiect cei de la Rock FM . Istoria rockului explicata pe intelesul tuturor, cu multe exemple…

Cateva cuvinte despre machiaj… pai pentru machiajul pleoapelor un smokey clasic, pentru care am ales negru-evident si visiniu foarte inchis. Forma machiajului a fost usor ascendenta in cazul ei, intrucat ochisorii ei au deja forma descendenta si pastrand linia fireasca machiajul ar fi avut un aer un pic retro, de anii 20.
(Pentru un machiaj in stilul anilor 80, rock sau punk, nici linia moderna din decada in curs nu se potriveste, caci este mai degraba alungita mult in sus si ajutata de tus.)
Deci simplu, degradeuri de la negru intens la visiniu, in acest caz, dar puteti alege si alte culori, inclusiv clasicul negru fumuriu. Rimel mult, negru si am ales sa nu-i pun gene false. Daca faceti acest machiaj si se murdareste zona de la pleoapele inferioare, nu-i o problema, chiar are un aer de autenticitate. :)

Fata a fost machiata un pic mai palida, cu pometii deschisi la culoare, iar fardul de obraz, tot visiniu, mai coborat decat la machiajul clasic beauty.
Ok, am vazut o serie de machiaje beauty cu blush-ul-fardul de obraz, pus pe unde ar trebui sa fie umbrele naturale. Aratau ciudat, dar na, poate or fi avut nostalgii makeup si artistii respectivi, ce sa zic…

Pentru machiajul buzelor am ales un visiniu foarte inchis, cu buzele conturate pe forma lor naturala. Pentru ca am uitat sa-i fac o poza inainte de machiaj Roxanei, am ales un machiaj mai vechi, clasic, ca poza “before”.Cam atat la machiajul Roxanei.
O sa revin cu un machiaj clasic al anilor 80, colorat pana-n sprancene si cu alte poze cu braduti. Ce sa fac, daca am pornit proiectul la inceputul lui decembrie, cu machiaje din anii 20 si 80?! Eram in febra impodobirii, nu despodobirii bradului!

Pe curand :*,
Miruna Dana

Pentru a vizualiza fotografiile, clic pe micuta camera foto, next din sageti si iesi cu tasta “esc” sau clic pe “x”

Roxana’s 1980s Rock Makeup Style