2017-trend-glittere

Machiaje cu glittere vara-toamna 2017

Anul acesta am facut mai multe machiaje cu glittere decat am facut in ultimii 10 ani. :-) Este si influenta Instagramului, vloggerilor, facebook-ului, in fine, toata lumea si-a facut macar un machiaj cu glittere anul acesta.
Majoritatea machiajelor au linie de tus, mai lunga sau mai scurta, dupa preferinte si evident, forma ochiului, plus gene false de varii dimensiuni si forme.
Un machiaj cu glittere este foarte vesel, stralucitor (duh…), ce mai, un machiaj de seara care te face sa te simti bine.
Sper sa se mai poarte si la anul, desi toate glitterele alea ma scot din minti, pentru ca se imprastie pe toata fata si trebuie culese cu maare bagare de seama, mi-as dori sa mai continue acest trend. Merita osteneala!
Ok… am sa pun o gramada de fete, sper sa le gasesc si pe facebook :) O sa incep cu un machiaj in tonuri mov, cu glittere mov-albastre. Tonurile mov mi s-au cerut mult si anul acesta. Desi pe la inceputul perioadei de nunti (sa fim onesti, lumea vine la machiaj in sezonul de nunti in Romania) s-au cerut machiaje instagram in tonuri neutre, pleoapa mobila deschisa la culoare, pliu maro, ten mat si ruj in tonuri inchise mat, s-a trecut la un ten mai luminos, culori, glittere-despre care vorbim azi si buze mai lucioase sau sidefate.
Prima este frumoasaElena Cristina, care poarta un machiaj mov aprins, cu glittere mov si albastre si un lac visiniu pentru buze.

machiaj cu glittere mov

Machiaj in tonuri mov aprins, cu glittere mov si albastre

machiajul buzelor:lac visiniu

Tus negru , forma migdalata

Tot un machiaj cu tonuri de mov, dar cu pliu negru si glittere multicolore pentru alta frumoasa, Sabrinel, de data aceasta cu buze nud rozaliu.

machiaj cu glittere multicolore

Glittere multicolore pe pleoapa deschisa la culoare

gene false din par natural, lungi

Negru,glittere multicolore si gene false lungi pentru Sabrinel

Inca un machiaj in tonuri mov pentru Sabrinel, care e blocata deocamdata pe aceasta culoare :)) De data aceasta i-am pus mai mult mov, in speranta ca data viitoare trecem si la alte culori, hahaha, te pup Sabrinel!

machiaj cu glittere

Machiaj cu glittere mov , albastre si roz

machiaj cu tus

Linie de tus delicata si tonuri mov aprins

Si ca sa terminam cu tonurile mov, o doctorita stomatolog dragalasa si care mi-e tare draga mie, Andreea a purtat la unul dintre machiaje glittere multicolore si accente mov pentru pleoapa de jos.

glittere multicolore

Glittere multicolore si accente mov pentru frumoasa Andreea

machiaj cu buze nude si glittere

Tus megru lung, buze nude si accente multicolore

Trecem la glittere roz, cu o tus negru mai gros trasat, pentru o bruneta dragalasa foc, Maria. Desi nu se vede bine in foto, rujul a avut in compozitie glittere de asemenea. De altfel, glitterele arata mult mai bine in realitate sau pe film, adica in miscare. Deci dansati fetelor, nu stati la masa, plimbati glitterele alea! :* :D

glittere roz

Glittere roz pentru Mariuca

tus negru

Linie groasa de tus si ruj cu glittere

Un roz aprins-siclam, pentru o fata foarte placuta si vesela, frumusica Daniela Genele ales au fost de lungime medie, din par natural

machiaj siclam

Glittere roz si albastre si tonuri roz aprins pentru Daniela

gene false din par natural

Machiaj in tonuri siclam si gene false din par natural

Madalina, o fata frumoasa si moderna, a vrut un machiaj cu modelare, ruj maron mat si glittere aurii. Plus gene false foarte lungi. Ii vin si bine, are ochi mari si frumosi ;)

machiaj cu glittere aurii

Machiaj in tonuri neutre si glittere aurii pentru Madalina

gene false lungi

Glittere aurii si gene false foarte lungi

Pentru Roxana , care are niste ochi superbi albastri, un machiaj cu negru si glittere argintii. Plus gene false lungi si ruj rosu aprins. Auch!

glittere argintii

Un machiaj cu glittere argintii si ruj rosu pentru Roxana

machiaj cu glittere argintii

Ruj rosu si tus negru

Inca un machiaj ruj rosu, cu pleoapa iluminata de glittere albe, pentru frumoasa Mihaela! Tonurile machiajului pleoapei sunt maron roscat, iar linia de tus este mai scurta

glittere albe

Glittere albe si tinuri maronii, cu ruj rosu, pentru frumoasa Mihaela

machiaj cu glittere albe si ruj rosu

Coltul interior luminat cu glittere albe

Pentru o fata deosebita, o frumoasa cu ochi albastri superbi, Georgiana, un machiaj in tonuri oranjate si maronii, cu glittere rosii, oranj si maroniu

machiaj in tonuri rosu-oranf

Glittere rosii, oranjate si maronii pentru Georgiana

glittere rosii

Glittere colorate pentru Georgiana

Glittere maro si accente piersica aurie pentru frumoasa Anda Turcu, o fata foarte populara. Si nu are nici macar cont de facebook :) Pentru ca s-a cam dus vara, tenul Andei nu mai era foarte bronzat, asa ca am accentuat bronzul.

glittere maron

Glittere maron si ten luminos si bronzat pentru Anda

machiaj bronzat

Ten bronzat si accente piersica aurii

O alta fata frumoasa, cu niste ochi de vis, Magdalena. Un machiaj cu glittere bicolore, albastre-verzui. Forma cat eye, cu ochii conturati in negru si albastru

glittere bicolore-albastru-verde

Machiaj cu glittere albastru-verde si ochi conturati pentru Magdalena

glittere albastre-verzi

Machiaj cat eye si buze nude piersicii

Glittere turquoise pentru o alta frumoasa, Elena. Tusul este aplicat pentru a crea un “ochi de pisica”, kitten eye, iar rujul ales este piersiciu sidefat

machiaj cu glittere turquoise

Glittere turquoise si tus negru, kitten eye pentru Elena

gene false

Ten luminos si buze nude rozaliu sidefat, cu gene false din par natural

Ultimul machiaj din aceasta postare cat o zi de post, este al adorabilei Diana, o mica prietena de-a mea, pe care o iubesc tare :) Pentru ca este foarte tanara si are un ten perfect si pleoapa mobila curata, i-am pus glittere de dimensiune mai mare, verzi-aurii. Si evident, tusul cel de toate zilele, haha, cred ca o s-o tinem cu tusul asta inca 2 ani de acum incolo :)
Cam asta ar fi pentru azi, o saptamana frumoasa in continuare, multi pupici voua! :*

glittere verzi

Tonuri verzi si kaki, cu glittere verzi si aurii cu granulatie mai mare, pentru adorabila Diana

glittere verzi si glittere aurii

Ten luminos si ruj rozaliu , cu gene false de lungime medie