Machiaj de mireasa pentru Sabrinel

Machiajul de mireasa al Sabrinei

Intr-una din saptamanile trecute , Sabrinel, una dintre clientele mele preferate (o iubesc, e tare dulce si vesela), a avut cununia religioasa.

Cand am machiaje de mireasa, unele dintre fete isi cheama  fotograful si cameramanul pentru cateva cadre cu etapele machiajului. De data aceasta a fost fotograf chiar una prietenele mele, Mirela Dobrescu de la Memories Foto Studio . Desi Mirela are o echipa de fotografi si cameramani, fotografiile de mai jos le-a facut ea personal, special pentru mine si Sabrinel. Normal ca am facut repede o postare, sa ne laudam cu ele! :D

Pentru ca Sabrinel a avut o rochie de posveste, cu crinolina si dantela, am adaugat si ceva accente roz (tot de printesa :) ) in machiajul ei de mireasa, dar fara a o transforma in Barbie… Machiajul l-am ales clasic, cu pliul subliniat . Ochii conturati cu negru, forma migdalata si pleoapa mobila luminoasa.

Ochisorii Sabrinei sunt negri, foarte expresivi si jucausi, e o placere sa-i privesti si sa-i machiezi in fel si chip. :)
Rujul l-am ales roz inchis saturat, culoare semimata. La final a iesit tot ca o papusica, dar nu e vina mea, asa e dragalasa, cu si fara machiaj!
Cum Sabrina venit de mai multe ori anul acesta la machiaj, pe pagina mea Miruna Dana’s Makeup & Photo, o sa mai gasiti si alte machiaje cu ea .
Cam atat pentru azi. Doar sa-i mai urez inca o data Sabrinei o casnicie frumoasa si vesela! Casa de piatra, draga Sabrina!

Sabrina inainte de machiaj

Sabrinel la inceputul machiajului

Machiajul ochilor-aplicare gene false

Aplicarea genelor false

Fondul de ten este aplicat si machiajul ochilor terminat!

Fondul de ten este aplicat si machiajul ochilor terminat!

pudrarea machiajului

Pudra pentru fixarea machiajului…

O modelare subtila a pometilor...

O modelare subtila a pometilor…

modelare si iluminare in lucru :)

modelare si iluminare in lucru :)

Mici retusuri

Mici retusuri

I-am pregatit Sabrinei un ruj special pentru ea. Nu-mi place sa folosesc un ruj cumparat,l trebuie sa-l personalizez ;)

I-am pregatit Sabrinei un ruj special pentru ea. Nu-mi place sa folosesc un ruj cumparat, trebuie sa-l personalizez ;)

Fixarea machiajului

Fixarea machiajului

Machiaj de mireasa-foto2

Machiaj de mireasa -foto1