Machiaj cu Make Up For Ever

Make Up For Ever pentru Roxana

 

Frumoasele mele, m-ati tot intrebat ce produse folosesc.Pff, o multime, dintr-o multime de game, multe sunt trecute pe site-ul meu. Dar un brand pe care-l ador pur si simplu si pe care-l folosesc de peste 15 ani, este Make Up For Ever. V-o prezint azi pe draga de Roxana, cu un machiaj realizat cu produse Make Up For Ever. Am sa va si spun in fiecare foto ce produse am folosit, pentru ca MUFE are produse prietenoase, usor de folosit de oricine. Prietenii mei dragi de la magazinul meu preferat (lesne de inteles de ce :) ), in mod cert va vor ajuta si cu alte produse pe care nu le-am folosit in acest machiaj.
Asadar, gorgeous (se putea altfel?) Roxana cu un ten stralucitor, luminos, fara a-i diminua bronzul si tonuri burgundy-rozalii.

Machiaj cu produse MUFERoxana a venit cu un bronz superb, dar pielea foarte uscata. Aveti grija, cand va expuneti la soare hidratati-va pielea mai mult. Asadar in afara de hidratarea normala, pentru Roxana am folosit un produs extraordinarultra-hd-skin-boosterULTRA HD SKIN BOOSTER. Ten radios si un plus de hidratare. Astfel am potentat fondul de ten din machiajul Roxanei, (l-am folosit de cand a aparut pe multe cliente, vi-l recomand din toata inima), ULTRA HD FOUNDATIONULTRA HD FOUNDATION. Chiar ca se simte ca o a doua piele)). Nu va spun nr folosit, va ajuta fetele de la magazinul din Calea 13 septembrie sa va alegeti nuanta potrivita. Cred ca sunt vreo 40 de nuante sau asa ceva. Foarte putina pudra pentru Rox, care si asa are tenul uscat, dar am folositULTRA HD POWDER ULTRA HD LOOSE POWDER.
Pentru machiajul ochilor am folosit farduri mate. Restul fetei si buzele fiind asa luminoase si stralucitoare, mi s-a parut potrivit. :-P Cum va spun de fiecare data cand veniti la machiaj si vorbim despre smokey eyes, nu este neaparat negru! Bine, nici acest machiaj nu este un smokey clasic, are si… codite, dar Rox le adora, asa ca, de ce nu?:-D Make Up For Ever are cam o tona de farduri de pleoape, mate, sidefate, satinate, problema cea mare e ca nu te poti opri, tinzi sa le cumperi pe toate, haha. Pentru Roxy am folosit ARTIST COLOR SHADOW High Impact Eye ShadowM-847, M-820, M-806 si inca vreo 3, dar astea au acoperit, ca sa zic asa, suprafata mai mare:)).Culoarea aceasta intensa, Burgundy este M-847.

Machiajul buzelor… Un pic de pregatire si aici. ultra-hd-lip-boosterULTRA HD LIP BOOSTER aplicat inainte de ruj. Este un produs care hidrateaza si “umfla” putin buzele, iar rujul se aplica apoi aproape singur, haha. Nu serios, chiar se aplica mult mai usor.

 

 

Rujul folosit a fost ARTIST ROUGE MAT M-203, Neon pink, peste care am aplicat un strop de lip-gloss ARTIST PLEXI-GLOSS 209-fuchsia pink.ARTIST ROUGE MAT M-203_artist_plexi_gloss-209-FUCHSIA PINK

Sa nu uit de AQUA LIP WATERPROOF LIP LINER PENCIL 16C FuchsiaAQUA LIP WATERPROOF LIP LINER PENCIL 16C Fuchsia. Toate produsele AQUA sunt rezistente la apa, atat de rezistente ca uiti sa te mai retusezi!

Cam atat pentru astazi, daca aveti intrebari pentru mine, ma gasiti la telefon, facebook, aici in comentarii… Cam greu in epocxa asta sa ramana cineva de negasit :))Va las cu Roxana, pupici si pe curand :*

Roxana cu un machiaj realizat cu produse Make Up For Ever

Roxana cu un machiaj realizat cu produse Make Up For Ever

Make Up For Ever make up