Color Riche L’Oreal 235 Nude

Color Riche L’Oreal 235 Nude

De ceva timp fac machiajele fetelor care prezinta hainutele unui magazin online cu haine moderne si haioase pentru fete, Ima Boutique .
Cum posesoarea magazinului este si prietena mea si are evident, incredere in mine, nu-mi indica decat… linii generale: machiaj de seara, puternic sau delicat si machiaj de zi sau machiaj sportiv. Hainutele sunt  variate, de la sport pana la rochite pentru club, asadar nu-mi ramane decat sa sper ca nu nimeresc machiaj de seara cu gene false bogate si eventual glittere, la un…trening, hahaha.
Pentru ca in aceeasi zi simpatica fotografa de la Memories Foto Studio are de fotografiat o multime de tinute :)

Evident ca n-am avut timp sa fotografiez la randul meu toate machiajele facute, dar intr-una din zile am ales cateva nuante de rujuri care mi-au placut de la L’Oreal Paris. Color Riche 238 Orange After Party, Color Riche 136 Flamingo Elegance, Color Riche 132 Magnolia Irreverent si Color Riche 235 Nude. Evident ca aceste nuante le veti gasi la Comtex Giurgiu, la magazinul Comtex Cosmetica si Parfumerie.
Color Riche 238 Orange After Party, Color Riche 136 Flamingo Elegance, Color Riche 132 Magnolia Irreverent si Color Riche 235 Nude
Pentru astazi 2 machiaje diferite, cu acelasi ruj Color Riche 235 Nude, pentru ca simpatica Diana a avut tinute diferite.

Primul este mai dramatic, cu pliu accentual, negru si pleoapa mobila alb argintat, iar cel de-al doilea este un smokey in tonuri oranjate si maron. Genele false sunt smocuri, din par natural.
In foto de mai jos este Diana cu cele 2 machiaje, in foto inainte si dupa machiaj:

Machiaj cu rujul Color Riche Nude 235, foto inainte si dupa machioaj

Before and after makeup :color riche 235 Nude

Machiajul dramatic:

Color riche 235 Nude de la L'Oreal ParisMachiaj de seara cu tus si pliu accentuat, cu rujul Color riche 235 Nude,
Machiajul smokey in tonuri sidefate: maron si oranj:
smokey eyes in tonuri maron si oranj, pentru buze: Color Riche 235 NudeColor Riche Nude 235 pentru buze, smokey in tonuri oranjate si maro pentru pleoape
Cam atat pentru astazi, o sa revin cu celelalte nuante de la Color Riche L’Oreal Paris. Pupicei voua! :*