Before and after makeup with Madalina

Machiaj de seara pentru o dragalasa cu par…roz

 

madalina_botez

 

 

Madalina Georgiana, dragalasa cu par roz si ochi albastri din titlu este o clienta mai veche de-a mea… Am machiat-o pentru diferite evenimente, printre care si cununia civila. Dar intr-una din saptamanile trecute a avut un moment special, botezul fetitei sale!

De obicei frumoasa cu ochi albastri vrea machiaje colorate si vesele, mai ales cu accente roz . Cum avea parul blond sau blond inchis-saten, n-a fost o problema niciodata.

Numai ca de data aceasta, Madalina a aparut cu un par aproximativ blond capsuna si suvite magenta deschis !

Foarte haios si ii scoate in evidenta mai mult ochisorii albastri, dar prea multe culori la machiaj-cum ii place ei, nu se pot folosi-fara a aluneca spre kitsch.

Pana la urma am optat pentru un amestec de culori calde si reci si m-am bazat pe atitudinea ei constant vesela :) plus …genele false foarte lungi si bogate, care atrageau atentia foarte mult asupra ochilor.

So…ca machiaj, pentru pleoapa mobila magenta aprins, buze si obraji roz rece mat, iar conturul cu negru si accente oranj maroniu. Pentru machiajul fetei: corectii cromatice  si o usoara modelare-in cazul ei, chiar nu am vrut modelare puternica, pentru a-i pastra fetisoara rotunda, adolescentina. Culorile puternice, mai ales magenta in combinatie cu oranj, le vad pentru fetele si femeile foarte tinere.

Cam atat pentru astazi :) Sa-ti traiasca fetita, dragalasa Madalina ! :*

Miruna Dana

 

machiaj de seara in tonuri magenta si oranj

Machiaj de seara-foto inainte si dupa machiaj

 

machiaj botez

machiaj de seara

 

magenta makeup

machiaj pentru botez, par cu suvite roz

 

machiaj de botez

machiaj de seara pentru ochi albastri