Marsala Makeup 2

Still looking for Marsala

Salu’, salu’! In sfarsit reusesc sa postez si cel de-al doilea machiaj realizat in culoarea anului 2015, marsala. Pentru talentata Ariadna, fashion designer si model, am ales flori in varii culori-pe unele le-am vopsit prin decembrie, intr-un exces de zel…sau poate eram frustrata ca nu ninge, haha. Si am facut un soi de coronita sau mai degraba coroana, ca sa sarbatorim aceasta minunata culoare ;-) corespunzator.
Si pentru ca in primul machiaj am realizat un smokey eyes, pentru Ariadna am ales ceva mai delicat, pentru pleoape irizari kaki aurii, accentul ramanand pe buze. Pometii au fost accentuati, iar fardul de obraz, tot in tonuri maron rosiatice, marsala like.

Si pentru ca am promis data trecuta ca voi trece pe la Comtex Giurgiu sa scotocesc printre rujuri pentru culori asemanatoare pentru un machiaj marsala, am facut asta, am gasit si cateva farduri de ploape si de de obraz, numai bune sa va faceti un machiaj marsala :)

Dar mai intai, fotografiile cu Ariadna!

Flori pentru Marsala

Flowers and petals for beautiful Ariadna, with marsala makeup

In love with marsala flowers

still looking for marsala

ruj si fard in tonuri marsala

Ruj in tonuri marsala si fard de obraz marsala

Si acum, sa va arat cateva produse de la Comtex Cosmetica si Parfumerie , evident, nu sunt toate, chiar nu vreau sa va stric si voua placerea de a…scotoci printre produse, hahah !
Nu uitati ca nuantele din fotografii pot diferi de la un monitor la altul, iar cand mergeti sa va alegeti un ruj, fard de pleoape sau de obraz, e mai bine sa faceti asta ziua. Si evident, avem tester, INCERCATI-LE!
Pe fata, pleoape sau buze, nu pe mana, n-o sa va dati seama daca va vine bine sau nu un produs asa! Vi le-am pus intr-un slideshow, ca sa va fie mai usor, iar numerele produselor apar in fiecare poza. Cam atat pentru azi, ne revedem cu un machiaj sau doua, dacao sa am timp, pentru Valentine’s Day.
Si daca tot vine ziua asta, kiss and love for you, my beautiful girls, pe curand! :*

Clic pe micuta camera foto pentru a intra in slideshow si tasta “esc” pentru a iesi:

Marsala La Comtex Cosmetica Si Parfumerie