Vanatai si buze sparte

Sankuanz si minunatele vanatai

Nitelus mai devreme imi savuram a doua cafea, ca s-a dus efectul aleia de dimineata, cand am dat peste un articolas pe Yahoo. Yahoo.com, ca daca-l deschid p-ala de Romania, dau de stiri bulversante gen ” ce iubesc barbatii la corpul femeilor si ele nici macar nu stiu” sau “o femeie din China a luat o decizie radicală după ce a aflat că soţul o înşela: i-a tăiat de două ori penisul”.

La alea legate de “politica”-vorba vine, caci de fapt sunt luati la refec unii care fac politica sau asa ceva, nici nu ma mai obosesc sa citesc tot titlul. Evident, dupa ce am citit minunatiile alea de mai sus, nu-mi mai vine decat sa caut vreun calmant, ceva.

Whatever! Sa revin la oile mele, adica la tinerelul creator chinez Shangguan Zhe, adica ,marca Sankuanz! Acesta s-a gandit ca pentru ultima lui defilare toamna/iarna 2015-16, colectia pentru barbati, sa ceara un machiaj usor iesit din tipare.
N-o sa comentez eu pe marginea colectiei, poate va vrea Iarina de la Light and Deja Vu sa faca asta.
sankuanz-8-538b8702502d4

 

Dar tot vreau sa subliniez ca am descoperit unde a aterizat ce i-a taiat femeia aia din China lu’ barba-su.  Yap, pe rochita tipului din imagine.

 

So, la ultima prezentare simpaticul creator a avut ca tema “Fight Street” .( in traducere extrem de relaxata, “poezie de strada”, vezi B.U.G Mafia ). Si cum orice cafteala se lasa cu vanatai, asta a si cerut. Si ochi innegriti, plus buze sparte.

Talentata makeup artista Maria Comparetto si-a facut treaba bine, arata chiar real toate.
“Vanatai minunate, asta e sloganul pe care l-am vrut, fara agresivitate”, spune aceasta, dar a remarcat ca daca ar fi trebuit sa machieze femei asa, ar fi fost o mare problema, altfel, nimanui nu-i pasa ca niste barbati umbla batuti pe strada. Sau cu ce-are ala pe rochita de mai sus lipsa.

Aici e bataioasa colectie ( chiar are cateva hainute dragute, tre’ sa recunosc) :  Sankuanz

Sankuanz 2015/16 Men
Pai daca asta e tendinta in machiaj, dragi baieti din Giurgiu, va rog sa-mi comentati si mie daca e cazul sa-mi updatez trusa de machiaj. Mai am eu produse de cateva vanatai, 3 bube sh’un furuncul, da’ sa fiu pregatita, in caz ca-i cerere mare!24A2C93000000578-2906795-image-a-159_1421075715837